Dieter Kaltenbach produce cel mai sanatos suc de mere, cu catina, scortisoara, sfecla, morcov sau macese!

Neamtul de origine romana, Dieter Kaltenbach a facut o pasiune din producerea sucurilor de mere, presate la rece. De mic copil, de pe vremea cand locuia la Sebes-Petresti, isi dorea sa aiba o instalatie cu care sa obtina cel mai sanatos, curat si bun suc din lume. Visul i s-a implinit abia dupa 1989, cand s-a mutat in Germania. Atunci a reusit sa-si procure o instalatie profesionala de presat la rece. Si, pentru ca visul sa fie deplin, a adus instalatia in locul copilariei sale, ca, atunci cand este in satul natal, sa se bucure de acest mare hobby. Asa se face ca, Dieter produce cel mai sanatos suc de mere, care nu are niciun adaos de zahar, conservant sau enzime. Care este secretul? Dupa ce merele sunt stoarse la rece, mecanic, sucul este pasteurizat timp de 3 secunde, la o temperatura de 80 de grade si imbuteliat in sistem bag in box (vezi foto).