Putina lume stie, cat de important este sa consumi un ulei de masline extravirgin, cu aciditate foarte mica, sub 0.2 la suta! Din pacate, in Romania este foarte greu de gasit. Recent, firma “Olives d’Or” a reusit sa importe cele mai bune uleiuri de maslin din lume! (vezi aici). Pentru cei care nu stiu, trebuie sa mentionam ca, uleiul de masline extravirgin eprezintă categoria superioară a uleiurilor de măsline. Sunt folosite doar măsline de cea mai bună calitate, recoltate când sunt aproape la maturitate. Rezultă un ulei foarte gustos, sănătos și nutritiv, cu aciditate foarte scăzută (sub 0,8%), folosit pentru a da gust salatelor și în prepararea sănătoasă a alimentelor. Uleiul este extras la rece (sub 27 C) pentru a păstra toți nutrienții. Nu se folosesc conservanți sau alte substanțe chimice. “Olives d’Or” vine in intampinarea celor care doresc sa afle mai multe despre BENEFICIILE PENTRU SANATATE ale uleiului de masline, despre Cum Se Alege corect un ulei de masline bun sau De Ce este atat de Important ca Aciditatea uleiului de masline sa fie cat mai mica.Uleiul de masline bun este ca si un vin bun. Sau ca o cafea buna . GUSTUL sau difera in functie de Solul in care cresc copacii, de Regiunea Geografica, de Soiul de Masline, de Perioada de Recoltare, de modul de Prelucrare etc. Iar pentru ca gusturile nu se discuta, va oferim atat de multa diversitate, incat toti cei care apreciaza produsele de calitate sa isi poata gasi aici “preferatul”.
Prima pagină N-am mancat ulei de masline mai bun decat cel oferit de “Olives d’Or”!

