Rămas bun, Andreea! (VIDEO)

Start

Colega noastră,  jurnalista sălăjeană Andreea POCOL a plecat dintre noi! Vestea morţii ne-a luat prin surprindere în dimineaţa zilei de duminică 24 ianuarie, când am aflat că Andreea nu va mai publica niciodată pe site-ul nostru. Cuvintele nu-si mai au rostul iar ideea despărţirii de colega este greu de acceptat.

[vimeo]https://vimeo.com/153029942[/vimeo]

Născută în anul 1979 în localitatea Şimişna, Andreea POCOL a început primii paşi în jurnalism acum 15 ani iar de-a lungul vremii a fost atât reporter de radio cât şi de televiziune. În alegerile generale din 2008 a fost singurul jurnalist care a scris despre furtul voturilor iar pentru a demonstra acest lucru a votat de doua ori, în două secţii de votare, cu acelaşi buletin, într-o circumscripţie electorală din Dej. Dincolo de subiectele de actualitate, Andreea şi-a dedicat foarte mult timp satului în care s-a născut dar şi zonei din care făcea parte – Valea Someşului. Tradiţiile, religia, viaţa şi comunităţile de aici au preocupat-o cel mai mult iar dramele şi poveştile familiilor plecate la muncă în străinătate au fost cap de afiş în ultima perioadă de timp. Colaborarea cu portalul nostru a început în anul 2012, timp în care autenticitatea satului someşean a fost parcursă de-a lungul şi de-a latul, cu sute de fotografii şi zeci de filmuleţe. Pentru toată munca ei, îi mulţumim şi-i rămânem recunoscători!

Andreea, Rămas bun! Ne despărţim, dar numai pentru o vreme! Dumnezeu să te odihnească în pace!

Toţi cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu, o pot face miercuri 27 ianuarie în localitatea natală Şimişna-Sălaj, cu începere de la ora 12.00

Redactia  transilvania-tv.ro