Nuntă în tenişi – un arbitru ”fluieră” petrecerile în pantofi! (VIDEO – Galerie FOTO)

Start

Au vrut să fie unici şi au reuşit! S-a întâmplat în Baia Mare cu doi miri care au vrut să schimbe regula distracţiei  chiar la nunta lor. Sătui de pantofii de gală care lasă bătături de cele mai multe ori, mirele a venit cu o idee trăznet! Aceea ca la partea de dans a nunţii încălţămintea invitaţilor să fie înlocuită cu binecunoscuţii tenişi.

[vimeo width=”800″ height=”450″]https://vimeo.com/142076428[/vimeo]

Arbitru în Liga a II-a, ginerică a ajuns la această idee unică în materie de nunţi, văzând că drumul în pantofi până la terenul de fotbal este mult mai obositor decât un meci arbitrat pe gazon în ghete sport.

Radu şi Andreea Despa şi-au unit destinele sâmbătă 10 octombrie, într-un mod mai puţin obişnuit când vine vorbe de petrecerea nunţii, dar nu numai. Alaiul a fost deschis de cea mai bătrână doamnă a drumurilor româneşti, Dacia 1100. Naşul de botez al mirelui a pus la bătaie în locul limuzinelor din ziua de azi, două Dacii: una fabricată 1969 iar cealaltă în anul 1973 – două bijuterii îngrijite impecabil. Parfumul de epocă a fost unul deosebit în contrast cu şoselele şi arhitectura modernă din Baia Mare.

Imediat după deschiderea oficială a dansului, majoritatea invitaţilor au lăsat la o parte pantofii de gală asortaţi la costum şi rochii în schimbul banalilor tenişi. Totul, pentru a nu obosi la dans. Bărbaţii au fost primii care s-au conformat noii reguli dar nici doamnele nu s-au dat la o parte. După abandonarea ”toacelor” rochiile de gală au mers de minune cu tălpile albe ale tenişilor.

Socrii, mirii şi naşii laolaltă cu toţi invitaţii au încins petrecerea la turaţie maximă în doar câteva minute. Tropotitele moroşeneşti au mers ca unse în tenişi însă rockul pare să se fi bucurat de cel mai mare succes.

Fiecare invitat a venit cu tenişii de acasă, fără prea multe pretenţii de model. Mireasa a purtat tenişi roşii iar mirele a optat pentru o culoare mai închisă în ton cu pantalonii de la costum. Reuşita distracţiei a fost una garantată din pricina tenişilor dar şi a pălincii. Timpul distracţiei s-a dublat iar petrecerea a ţinut până dimineaţa. Cel mai greu a fost pentru echipa de serviciu. Dacă formaţia a cântat din greu, fotograful a fost furat pur şi simplu de noua ţinută a petrecăreţilor. Nici chelnerii nu au scăpat uşor – din cauza distracţiei şi a vitezei dansului concentrarea lor a fost maximă să nu scape farfuriile cu bunătăţuri printre mese.

Mircea MUREŞAN