Drepturi de Autor

DREPTURI DE AUTOR, MARCA ŞI PROPRIETATE INTELECTUALĂ

TRANSILVANIA TV NEWS oferă acces liber la site şi vă autorizează să vizualizaţi, imprimaţi şi să transmiteţi informaţii existente pe site doar în scopuri personale, non-comerciale. Dreptul de autor pentru informaţiile existente pe acest site este deţinut de TRANSILVANIA TV NEWS sau de afiliaţii/partenerii săi.

 Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus parţial, integral sau modificat fără permisiunea explicită, scrisă a redacției TRANSILVANIA TV NEWS Conţinutul acestui site, textele, grafică, fotografiile, software-ul, logo-urile şi orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor şi sunt proprietatea TRANSILVANIA TV NEWS sau a afiliaţilor/partenerilor săi. Este interzisă crearea de legături cu acest site ale altor site-uri sau invers, fără un acord prealabil scris. În situaţiile în care acest lucru se întâmplă fără acordul scris al TRANSILVANIA TV NEWS, aceasta nu îşi asumă responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care site-ul ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de către alte persoane decât cele autorizate de TRANSILVANIA TV NEWS şi îşi rezervă dreptul de a solicita sancţionarea conform legislaţiei în vigoare a oricărei acţiuni de acest tip. TRANSILVANIA TV NEWS sau terţe părţi pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legături (“link”-uri) către alte pagini sau resurse World Wide Web.

TRANSILVANIA TV NEWS nu garantează, nu este şi nu poate firesponsabila în niciun fel de disponibilitatea acestora, de formă, conţinutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective.

TRANSILVANIA TV NEWS nu va fi responsabilă sau pasibilă de a plăti despăgubiri, direct sau indirect, pentru orice pagubă sau pierdere cauzată sau presupusă a fi fost cauzată de/sau în legătură cu folosirea sau încrederea în informaţiile, conţinutul, bunurile sau serviciile puse la dispoziţie de site-urile respective. Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei părţi a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informaţiilor puse la dispoziţie de TRANSILVANIA TV NEWS prin intermediul site-ului într-un mod care violează legislaţia românească sau internaţională în materie de drept de autor şi proprietate intelectuală, implica răspunderea civilă sau penală pentru astfel de acţiuni.

TRANSILVANIA TV NEWS îşi rezervă dreptul de a împiedica prin orice mijloace şi de a de solicita sancţionarea conform legislaţiei în vigoare a persoanelor implicate în distrugerea sau alterarea site-lui, a conţinutului său securităţii acestuia sau încercarea de a ataca sau discredita TRANSILVANIA TV NEWS sau pe partenerii săi, produsele, serviciile şi angajaţii acestora. Orice eventual litigiu în legătură cu acest site este de competenta instanţelor de drept comun din România.

Fii primul care comentează!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.