Dragoste la 63 de ani! (VIDEO-Galerie FOTO)

De ce dă câinele din coadă? Pentru că asta-i este plăcerea  şi pentru că, ştie că nimeni nu o va face în locul lui! Aceasta este una dintre devizele după care îşi trăiesc viaţa doi amorezi atipici din Vişeu de Sus, a căror poveste a străbătut ţara-n lung şi-n lat!

Israela Vodovoz şi Liviu Arteni alcătuiesc un cuplu exotic, ce a ţinut multă vreme prima pagină a ziarelor mondene din România. Ea este trecută demult de prima tinereţe, în timp ce el este un bărbat în floarea vârstei. Israela, o fostă dansatoare de salşa, avea 59 de ani când s-au cunoscut, cu 22 de ani mai mulţi decât Liviu, care avea 37. Între cei doi a fost vorba de dragoste la prima vedere, iar povestea lor începută în 2007, mai stârneşte şi azi interesul ziariştilor.

După ce au stat multă vreme în capitală sub ochii paparazzilor, care au monitorizat aproape zi de zi dragostea lor cu năbădăi, cei doi s-au mutat în Vişeu de Sus, localitatea natală a lui Liviu. Vişeu de Sus este un orăşel tipic de provincie, unde fiecare ştie ce face cealălalt, cu cine se iubeşte, sau pe cine bârfeşte. Israela şi Liviu s-au aruncat practic de bună voie în gura lumii, unde încet încet au făcut ţăndări multe bariere ale prejudecăţilor. Cei doi nu au fost niciodată  afectaţi însă de părerile oamenilor şi spun că se bucură de viaţă în fiecare minut. Pentru ei iubirea nu are culoare, miros şi, mai ales…vârstă. Mai mult, se gândesc şi la copii. Chiar dacă are o vârstă, Israela mai că şi-ar dori să rămână însărcinată, dar Liviu spune că ar fi mai bine pentru toată lumea să adopte, nu unul, ci doi copii.
Desi multi nu dădeau mari şanse de reuşită acestei căsătorii, LOVE STORY-ul dintre Israela şi Liviu, continuă în Rezervaţia Munţii Maramureşului, în pensiunea proprie, unde cei mai mulţi turişti le trec pragul tocmai pentru a vedea pe viu nonconformismul, la el acasă!

Mircea Mureşan