Confidențialitate

CONFIDENŢIALITATE ŞI INFORMAŢII PERSONALE

Transilvania TV NEWS nu folosește datele dumneavostră în niciun fel (excepție făcând campaniile de marketing ale terților, acolo unde utilizatorul este atenționat în prealabil) Utilizatorul este în întregime responsabil pentru păstrarea confidenţialităţii asupra parolei asociate accesului la serviciile site-ului, condiţionate de logare. Utilizatorul este în întregime responsabil de toate informaţiile care sunt făcute publice din contul său. În cazul accesării neautorizate a contului de către terţe persoane, Transilvania TV NEWS nu îşi asumă nicio responsabilitate faţă de consectintele care pot apărea. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil. Transilvania TV news se obliga să nu facă publică adresa de e-mail a utilizatorilor şi să nu o dezvăluie unei terţe părţi, dacă aceasta nu se află între partenerii agreaţi în mod expres, în afara cazului în care acest lucru este necesar pentru a respecta legea şi/sau procedurile judiciare. Transilvania TV NEWS nu răspunde de atacurile având ca scop furtul sau vandalismul şi care ar putea conduce la dezvăluirea sau compromiterea datelor.

Transilvania TV NEWS nu-şi asumă niciun fel de responsabilitate pentru situaţiile în care utilizatorul îşi publică adresa sau orice alte date personale, din proprie iniţiativă, într-un mesaj public, pe oricare dintre paginile site-ului. Dacă utilizatorii site-ului trimit materiale nesolicitate, Transilvania TV NEWS îşi rezervă dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale şi lipsite de protecţia dreptului de autor. Astfel de materiale devin proprietatea Transilvania TV NEWS, libere de orice pretenţii emise de o persoană sau un grup de persoane, putând fi utilizate în orice scop de către Transilvania TV NEWS, fără obligaţia de a acorda compensanţii pentru utilizarea lor. Identitatea utilizatorilor nu va fi dezvăluită în cazul în care, prin informaţiile postate, aceştia ar putea fi puşi pericol. La înregistrare, utilizatorii vor folosi adresa de email că identificator (username/email) şi parola (password). Utilizatorii accepta să nu împrumute niciodată parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protecţie şi pentru validitatea informaţiilor transmise. De asemenea, accepta să nu utilizeze niciodată parola altui membru pentru a poşta mesaje. Site-ul foloseşte “cookies” pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu conţin niciun fel de date personale ale utilizatorului şi nu prezintă risc în cazul în care sunt interceptate de terţe părţi. Dacă browser-ul este configurat să nu le accepte, anumite pagini pot să nu funcţioneze parţial sau în totalitate. Pe site pot fi prezente reclame şi/sau legături către păgâni ale unor terţe părţi, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informaţiile furnizate unor pagini externe nu se află sub controlul Transilvania TV NEWS şi orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc.

Transilvania TV NEWS îşi rezervă dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli în orice moment. Orice modificare va fi făcută publică în această pagină şi va intra efectiv în vigoare din momentul postării ei pe site.